Ξεκινήσαμε από ψηλά…

Από υψόμετρο 540 μέτρων, αναχωρούσε κάθε ξημέρωμα ο Παππούς Αντώνης Μανδηλαράς για να μεταφέρει εμπορεύματα προς τη Χώρα της Νάξου και πίσω στο ορεινό του χωριό, την Κόρωνο.
Το 1975 έκανε το πρώτο του δρομολόγιο με δικό του φορτηγό, βγαίνοντας έξω από τα όρια του νησιού για να παραδώσει φορτίο ακόμα πιο μακριά. Εκτός των άλλων, μετέφερε χιλιόμετρα γνώσεων στις επόμενες γενιές της οικογένειας που μεγαλώνοντας ανέλαβαν υπεύθυνα να συνεχίσουν και να εξελίξουν το επάγγελμα.
Το 1989, έγινε η επίσημη έναρξη της εταιρείας από τους 3 αδερφούς Μανδηλαρά, που ακούει στο όνομα Αριάδνη Express και εξακολουθεί να εδρεύει στη Νάξο.
Σήμερα, ως επαγγελματίες μεταφορείς συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με αδιάκοπη, άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Timeline_About us

Μεταφορά
στο μέλλον…

Ένας από τους στόχους της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, είναι να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών για τα νησιά των Κυκλάδων σε τέτοιο βαθμό, ώστε η εξυπηρέτηση να φτάνει πιο μπροστά από τις εξελίξεις.
Κάθε επόμενη μεταφορά είναι για εμάς και μία ξεχωριστή πρόκληση, μία ακόμα ευκαιρία να επαληθεύσουμε το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και της καινοτομίας των υπηρεσιών μας, που μας εξασφαλίζουν μία σταθερή θέση στον πυρήνα της αγοράς.
Δεν οραματιζόμαστε το αύριο· το σχεδιάζουμε, με ακόμα καλύτερες συνθήκες εργασίας αλλά και με σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης που καλλιεργούνται με φρόντισμα για να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερα χρόνια επιτυχημένων συνεργασιών.

Στόλος
φορτηγών

Σήμερα η επιχείρηση μετρά στον ιδιόκτητο στόλο της περισσότερα από 20 φορτηγά διαφόρων ειδών, όπως:

1. Φορτηγά Ψυγεία
2. Φορτηγά για μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων
3. Φορτηγά με Μουσαμά
4. Φορτηγά με Κουρτίνα
5. Φορτηγό Ανατροπή
6. Mini van
7. Μικρότερα φορτηγά